Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Var det Kronbloms fel?

Bengt Thörner för i sin utmärkta blogg Thörners Tankar fram en ny teori om varför det gick så dåligt för ÖSK förra året. Efter att ha gått igenom alla de vanliga (bort)förklaringarna kommer han fram till, att med flytten av Kronblom till Adolfsberg försvann den trygghet, som är så nödvändig för ett framgångsrikt fotbollslag.

Den här bloggen är dock inte så säker på att detta är den riktiga förklaringen. För även om det otvivelaktigt gick rätt uschligt för sportklubben förra året, så gick den inte påfallande mycket bättre för de svartgula från förorten. De kom inte bättre än någonstans i mitten av Närkesfyran. Fast det är klart – avståndet från Parkhallen till Lugnets IP är kanske för långt för att Kronblom skall kunna förmedla den önskvärda tryggheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.