Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sjukt i spelartruppen

Papperstidningen skriver idag, att det har varit en hel del influensasjuka i spelartruppen den senaste tiden. På träningen i tisdags var bara 16 spelare tillgängliga. På torsdagen var läget något bättre, men det var många återvändare, som tog det lilla varliga. Frånvarande från träningen igår verkar bara Kushtrim Lushtaku (influensa) och Patrik Anttonen (rehabträning) ha varit.

Dessutom verkar det som om några spelare drabbats av (förhoppningsvis) mindre skadekänningar. Marcus Astvald skadade ett knä under styrketräning hos ÖKK. Förmodligen ett muskelfäste, tror man, vilket bör innebära att skadan inte är så allvarlig. Dessutom har Tommy Wirtanen känningar i en baksida (vilket bloggen noterade vid DM-matchen i tisdags). Klart på bättringsvägen är Jonas Sandqvist, skriver tidningen vidare. Snart tillbaka i full träning, lyder omdömet om hans status.

Det blir alltså med en träningsmässigt något försvagad trupp som ÖSK reser till Randers för söndagens träningsmatch. En som definitivt inte reser till Randers är Ahmed Yasin, som är på väg till Australien för att medverka i Iraks (betydelselösa) match i OS-kvalet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *