Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kalle Holmberg hoppas på speltid

Sarp Yesil har i sin blogg ”den alternativa ledarsidan” intervjuat Kalle Holmberg. Intressant och mycket läsvärt. Bland annat kan man läsa, att Kalle har kontrakt med ÖSK även nästa år, men att klubben vill förlänga redan nu. Förhandlingarna – om det nu blir några – kan starta när hans agent som varit bortrest kommit hem. Det skulle nog sitta bra för Kalle, som skall ta studenten i vår, att fixa en inkomstförstärkning så att han kan flytta hemifrån med ekonomin under kontroll.

Agenten är för övrigt enligt Footballtransfers.com Jonas Wirmola, som väl i alla fall så här på avstånd verkar tillhöra de vettigare.

Jag kan väl passa på att nämna, att jag samlar länkar till den här typen av intressantare intervjuer på Eyravallens ”Pinboard-sida”.

Pinboard är för övrigt ett alldeles utmärkt hjälpmedel för att samla och kategorisera internet-länkar. Betalar man dessutom en beskedlig engångsslant blir även orginalsidorna arkiverade så man behöver inte riskera, att sidan plötsligt och spårlöst försvinner ur cyberrymnden.  Sådant händer ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *