Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen Paulinho före sommaren

NA skriver på nätet (och på papper) att ÖSK inte längre räknar med någon Paulinho före sommaren. De sporadiska kontakter man har med honom via epost verkar mest handla om hur man skall avsluta hans engagemang hos ÖSK.

Någon direkt ersättare är det inte heller aktuellt att ta in truppen. Lennart Sjögren menar, att Paulinho var tänkt som en ersättare för Alejandro Bedoya och att man redan värvat Daniel Bamberg och Armend Alimi för de offensiva mittfältspositionerna. Det låter väl lite grand som en efterhandskonstruktion eftersom brassen knappt alls spelade i ”Bedoya-positionen”. Å andra sidan är det inte klart var han skulle spela med den trupp som ÖSK har till sitt förfogande i år. För mittfältet har man redan gott om folk, Peter Samuelsson kompletterar centralt i anfallet och på yttrarna trängs det folk för att få speltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *