Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söndagsförluster

ÖSK hade två representationslag i elden denna söndag. Ja, jag räknar ÖSK Söder/Ungdom 2 som ett representationslag eller i alla fall näst intill. De har ju fått ta över den plats som ÖSK Söder hade förra året i div 5.

ÖSK Söders damlag spelade sin första träningsmatch för året och förlorade ”programenligt” med 2-1 mot KIF DUFF. På Söders hemsida verkar man inte vara helt nöjd med förlusten och det skall man ju aldrig vara. Faktum är dock att 1-2 är betydligt bättre än 0-3 och 0-4 som fjolårets två seriematcher mellan de två lagen slutade. Söders mål gjordes av Emma Nimelius. Ett nytt namn för mig – verkar vara en spelare som kommit över till Söder från Rynninge.

Söderherrrarna andralag var i Kumla och fick stryk med 4-1 av Yxhults IK. Inte så mycket att säga om det egentligen. Yxhult vann sin och Söders div 5-serie förra året och spelar nu i fyran. Det är inte ett lag som den unga Söderlaget normalt skall kunna rubba och det gjorde de ju inte heller. ÖSK Söders mål gjordes enligt hemsidan av ”Sami”, vilket bloggen uttyder som Samrand Kamkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *