Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

PAL: Oavgjort mot Djurgården

ÖSKs pojkallsvenska trupp spelade sin första träningsmatch idag. För motståndet på Behrn Arena stod Djurgårdens IF. Efter en mållös första halvlek tar gästerna ledningen i den andra efter ungefär 10 minuter. ÖSK verkar dock ha varit det starkare laget och en slutforcering resulterade så småningom i en kvittering inslagen av August Wiklund efter frispark från Filip Albertsson. Mer om matchen kan man läsa på lagets hemsida.

För ÖSK deltog: Utespelare: August Wiklund, Ahmed Said, Alexander Ottosson, Andreas Nydahl, Carl Ekstrand-Hamrén, Filip Albertsson, Filip Jonsson, Fredrik Felle, Lukman Murad, Markus Moore, Max Lindborg, Philip Holmer, Rikard Hallgren, Sebastian Heimeryd, Simon Glännestrand, Tarik Benca. Målvakter: Armin Keljalic och Jonatan Herbst. Av dessa är Lukman, Carl och Rikard födda 1996 medan övriga är ett år äldre. I förra årets pojkallsvenska lag var åldersfördelningen ungefär den rakt motsatta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *