Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsmatcher i helgen

Även om ÖSKs A-trupp lämnar landet för varmare breddgrader kommer det att spelas flera intressanta träningsmatcher under den kommande helgen. Först ut är ÖSK Söder/Ungdom som kl. 10:00 på lördag möter IFK Örebro på Karlslund Arena. ÖSKarna kan nog räkna med en betydligt svårare uppgift än vad man ställdes inför i 6-0 segern över Real Örebro. IFK Örebro spelade förra året i div 3, men åkte ur serien med 20 poäng men med sämre målskillnad än Sköllersta.

En kvart senare på Behrn arena börjar PAL-truppens match mot Djurgårdens IF. Det blir den nybildade truppens första match för året.

P96 Elit skulle enligt tidigare planer ha spelat sin första match mot Carlstad United på Ekäng, men det mötet verkar ha försvunnit ur träningsprogrammet. Så för deras del spelas den första träningsmatchen först nästa vecka.

P97 Elit  spelar sin första match kl 15:30 på Ekäng. För motståndet svarar BK Forward, så det blir nog en intressant match.

ÖSK Söders damer har en viktig säsong framför sig på grund av den kommande serieomläggningen då antalet div 2-lag kommer att minskas. De spelar sin första träningsmatch på söndag kl. 13:00 mot div 2-kollegerna från KIF DUFF.  Hos Södertjejerna kommer Emma Salomonsson att saknas även om hon nog kommer att finnas med på planen. Hon har nämligen tagit steget över till andra sidan. ÖSK Söder å sin sida har så här långt kunnat räkna in hela sex nyförvärv och flera av dem får förmodligen göra sin Söderdebut.

Söders andralag slutligen, som denna säsong skall spela som ett div 5-lag får i sin första match en svår motståndare i fjolårets div 5-vinnare Yxhults IK. Den matchen spelas på Kumla IP med start klockan 14:15:

Bloggen har lite dåligt med tid under helgen och kommer bara att kunna bevaka lördagens Södermatch. Matchrapportert/resultat/foton från de övriga matcherna emottas givetvis med stor tacksamhet. Epost-adressen är eyravallen@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *