Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Garaca till Syrianska FC

120217.
Det blev Syrianska FC för Dejan Garaca, som alltså lyckades säkra ett nytt allsvenskt kontrakt efter det att Malmö FF inte velat förnya. Det verkar dock vara en rätt stor risk att det blir ungefär lika lite speltid i Södertälje som det blev i Malmö för Garaca. Syrianskas förstemålvakt Dwayne Miller är jamaikansk landslagsmålvakt och oftast väldigt duktig mellan stolparna.

111022. Garaca får lämna MFF
Örebrotalangen Dejan Garaca med BK Forward som moderklubb får lämna Malmö FF när säsongen är slut. Morgondagens allsvenska möte då Dejan av allt att döma finns med som målvaktsreserv blir således hans sista uppdrag för MFF efter fyra år i klubben. ÖSK hade då det begav sig gärna sett Dejan i sitt lag, men valet föll på skåningarna. Ett beslut som så här i efterhand ser ut att ha varit felaktigt. Det har inte blivit så värst mycket speltid för Dejan under de här fyra åren utöver några perioder som utlånad spelare.

Det är tufft att vara målvakt. Är man inte förstavalet riskerar man att helt bli utan meningsfull speltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.