Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Abdulahi tillgänglig

Det verkar väl vara rätt klart att ÖSK gärna skulle se att (lite rått uttryckt) Denis Abdulahi spelade sin fotboll någon annanstans. Det finska fotbollssiten KYMPPIPAIKKA skriver om detta och även om inte Googles översättning är klockren, så är i alla fall Lars Mosander nästan det (i översättnigen).
– För honom är det viktigt nu för att få speltid. Om det verkar som det inte skulle komma till oss, så allt det vore bättre att han hittar en plats att spela, säger ÖSKs assisternade tränare till siten.

Ja, det är ju ungefär så det brukar låta när en spelare inte anses försvara sin plats i truppen längre.

KYMPPIPAKKAÖrebro överväger noga öde finska spelare (översatt)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.