Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Wikström till Mjällby

Fotbolltransfers.com skriver, att nu (eller snarare i morgon) är det klart, att Anders Wikström har fått en ny klubbadress, som med största sannolikhet blir Mjällby AIF. Det har väl lutat åt det hållet några dagar nu.

Under december månad spekulerades det rätt friskt i att han kunde vara på väg till Örebro, men eftersom inget hände, trots att det inte verkade finnas någon annan klubb som vill plocka upp honom, så började detta silly-season-rykte att kännas rätt svalt. Inte heller Mjällby verkar helt övertygade om hans storhet eftersom man till att börja med bara lånar honom på sex månader.

Hur som helst – härmed förklaras Wikström-ryktet för arkiveringsklart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.