Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svensk U19-vinst mot Portugal

Sveriges U19-landslag tog idag en meriterande 2-1 seger mot Portugal – ett av Europas allra bästa lag om man skall tro Svenska Fotbollförbundets hemsida. Kalle Holmberg fick tillbringa det mesta av matchtiden på bänken och blev inbytt först i den 81:a minuten som en tredjedel av ett trippelbyte. Även om det inte så många minuters speltid för Kalle i den här landskampen så kunde han i alla fall glädja sig över att vara på plan när Sveriges båda mål gjordes.

I den här typen av vänskapsmatcher brukar landslagsledningens ambition vara att låta alla få speltid så att Kalle inte fick starta i dagens match säger ingenting om hur pass bra eller dålig han var i den inledande matchen mot Norge.

Svenska Fotbollförbundet: P19/93: Sverige skrällde mot Portugal
Svartvitt: Skrällseger för Kalle i Portugal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *