Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mjällby vill låna Wikström

Norrköpings Tidningar skriver i sin silly season-blogg, att Mjällby AIF är intresserade av Elfsborgs väl nedfrysta mittback Anders Wikström. Fast bara som ett sexmånaderslån. De är smarta där nere på Listerlandet och vill inte ge sig in på några långa kontrakt innan de vet vad de får för pengarna. NT frågar sig dock om Wikström är intresserad och hänvisar till hård konkurrens från ÖSKs sida om mittbackens gunst.

Jag tror dock att NTs bloggare precis som mittbacken hamnat på ett sidospår. ÖSK lär inte vara intresserade av Wikström eller så har klubben erbjudit så usla villkor, att han trots allt hellre föredrar ett fotbollsfritt tillstånd i Borås. Annars hade allt redan varit klart och han på väg mot Finland.

För övrigt verkar intresset för Wikström vara fortsatt svagt trots att han numera är ”gratis”. Hans tidigare klubb Gefle verkar inte vilja hugga och Sundsvall gjorde just klart med en yngre mittback från Västerås SK. Skall vi tippa att han till slut hamnar hos Syrianska i Södertälje eller möjligen hos Ljungskile.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.