Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK testar ung mittback

 

Ilir Berisha vid provträning med 1860 München. (Foto: http://www.tz-online.de)

ÖSK skriver på sin hemsida, att man har en kosovoalbansk mittback här för provträning under början av den kommande veckan. Det rör sig om Ilir Berisha, född 1991 och med FC Pristina som klubbadress. Enligt transfermarkt.de är han kontraktsbunden fram till i sommar.

Meningen var att han skulle ha medverkat i dagens U21-match mot Tibro AIK, men den matchen blev ju inställd på grund av kylan. Nu kommer han enligt ÖSK till att börja med att träna med truppen under måndag och tisdag, varpå man bestämmer sig för om man vill gå vidare med honom eller ej. Det blir en rätt kort provträning, men truppen skall ju till Finland senare i veckan. Finland tillämpar ett krav på visum för invånare från Kosovo och det är väl tveksamt om Berisha har ett sådant.

Jag antar att den här spelaren kommer hit på rekommendation från Albert Bunjaki. Berisha tränade för övrigt för någon vecka sedan med 1860 München, vilket skulle kunna tjäna som något av en kvalitetsstämpel. Annars är det väl med tanke på att det redan finns tre yngre mittbackar i truppen något förvånande att man nu tar in och testar en fjärde.

Ilir Berisha på hemmaplan (Foto: Botasport.com)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.