Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sjögren: Förstärkning snart på plats

Fotbollskanalen har talat med Lennart Sjögren, som säger att han hoppas att inom några dagar kunna presentera ytterligare en mittfältare.
– Det har pågått en längre tid så jag hoppas vi kan presentera något relativt snart. Vi pratar om dagar, säger han till kanalen.

Fotbollskanalen tror att det handlar om Tobias Grahn, vars namn ständigt kommer upp tillsammans med ÖSK. Oklart dock om det är de olika förutsägelserna som smittar av sig på varandra eller om det finns ett genuint intresse från ÖSKs sida för Grahn.

Bloggen skulle nog hellre se en spelare som mer tänker på lagets framgångar än på sig själv.

Tillägg: Snart verkar i det här sammanhanget betyda i morgon. NA skriver nämligen, att ÖSK kallat till presskonferens fredag kl. 15:00

Intressant att notera, att NA inte verkar ha en aning om vilken spelare det avser. De refererar bara till Fotbollskanalen. Det måste svida i de lokala sportjournalistsjälarna att inte ha knäckt detta. Fast det är ju inte alls säkert att det är Grahn det handlar om. Det kan lika gärna vara Sedin Torlak eller någon spelare vi inte har en aning om existerar. Det brukar inte läcka från ÖSK i sådana här sammanhang och Grahn har ju hittills vägrat att säga någonting, så han läcker nog inte heller.

2 kommentarer – kommentera

Anonym

ÖSK gav ju Bamberg tröja 22 (enl. ÖSK hemsida), Grahn hade det i Mjällby och jag undrar om han inte hade det i Malmö också. Tröjnummer brukar ju följa med spelare från lag till lag om möjligt men han kanske är större än ett tröjnummer.

Anonym

Vem.. bryr sig om tröjnummer:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *