Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haddad hoppas på Turkiet

Dagens papperstidningen har följt upp Andreas Haddads rehabiliteringstatus och kan konstatera att det ser rätt bra ut. Under sin långa skadeperiod har Haddad fått flera olika diagnoser och han har opererats inte mindre än fyra gånger. Som vanligt (är jag frestad att skriva) anser man att man nu identifierat vad hans problem orsakats av och han behandlas utifrån detta. Enligt den senaste diagnosen handlar det om en muskel som fäster i blygdbenet och som slitits av.

Eftersom man tidigare inte vetat vad problemet berodde på har han sedan under sin rehabträning slitit upp skadan ett antal gånger med återfall som följd.

Nu går man försiktigare till väga och så här långt ser allt bra ut. Andreas kan redan löpa maximalt och han kan även vara med på passningsövningarna när truppen tränar. Att skjuta har han dock ännu inte vågat sig på. Förhoppningen är att han skall kunna gå för fullt under träningslägret i Turkiet mellan den 18 och 28 februari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *