Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Chanko tackade nej till ÖSK

Den danska tidningen Nordjyske skriver på sin hemsida, att Lolo Chanko har fått ett erbjudande från Örebro SK, som han dock tackat nej till. I stället lutar det mesta mot att han kommer att gå till Syrianska. Det är dock inte alls säkert att han kommer att byta klubb redan i det här transferfönstret. Han utesluter nämligen inte, att han kommar att vara kvar på Ålborgs reservbänk fram tills dess att hans kontrakt går ut i sommar.

Inte så konstigt, eftersom han lär ha väldigt bra betalt betalt och rimligtvis inte vill gå miste om den danska lönen. Möjligen kan det även vara så att han vill sätta press på Aab att köpa loss honom från kontraktet. På så sätt skulle han  ju få lite extra flyttpengar med sig hem till Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.