Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Uppdelning på Ekäng

På Ekäng har man nu för första gången delat upp sina stora åldersgrupper i de tre äldsta pojkklasserna P95, P96 och P97 i en elittrupp för resp. åldersklass samt i en trupp som skall spela på distriktnivå. Meningen är – om jag fattat det rätt –  att elittruppen i P95 (med deltagande av någon P96) skall spela i pojkallsvenskan. Elittruppen i P96 (som även innehåller tre från P97, om jag såg rätt) deltar i den regionala 16års-serien, medan slutligen killarna i P97 Elit spelar i den regionala 15-årsserien. Gruppindelningen är än så länge preliminär och de definitiva trupperna tas ut i slutet av februari/början av mars. I pojkallsvenskan spelar nog också Filip Albertsson och Lukman Murad, som ingår U21-truppen.

Gruppindelning i P95.

Gruppindelning i P96.

Gruppindelning i P97.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *