Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bamberg klar (enligt ÖSK)

Daniel Bamberg (Foto: http://www.golmaisgol.com.br)

Ja, så var det officiellt att Daniel Bamberg kommer att spela i svartvitt denna säsong. Och inte bara det – ÖSK och spelaren är överens om ett fyraårigt kontrakt, skriver man på hemsidan och frångår därmed av någon anledning den sedvanliga formuleringen ”flerårigt kontrakt”.

Det här är onekligen något av en kupp, när ÖSK värvar en så etablerad spelare. Jag tror inte att det finns många klubbar i allsvenskan – om ens någon – som skulle tacka nej till att ha brassen i sin trupp. Dessutom känns det som något av en revansch att kunna värva IFK Norrköpings före detta lagkapten efter den trista historien med Astrit Ajdarevic.

NA tycker, att man var duktiga som den 20 januari kunde ”avslöja”, att det fanns ett intresse för den här övergången. Det var dock Svartvitt som var först med den nyheten och som skrev om den redan en vecka tidigare.

FK Haugesund: Daniel Bamberg er ferdig i FK Haugesund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.