Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Vem vill ha Wikström?

Ingen för närvarande, verkar det som. Enligt papperstidningen har mittbacken inte hört något från ÖSK, som tidigare i ryktesfloden utsetts till en av huvudintressenterna. Wikström har inte ens någon agent (kanske det som är felet) och borde därför ha bra koll på vilka klubbar som kan vara intresserade. Dessutom verkar inte heller Gefle IF vilja ta i honom trots att prislappen nu tagits bort. Det skriver i alla fall Gefle Dagblad idag. Nåja, mittbacken har i alla fall en arbetsgivare som sätter in pengar på kontot den 25:e även detta år, så han sitter inte i sjön än på ett tag.

Det nekande beskedet beträffande eventuella ÖSK-kontakter klargör i alla fall att ÖSK tycks titta in en annan riktning när det gäller mittbacksbehovet. Vilket i och för sig inte förhindrar att Wikström ändå kan bli aktuell. Han har blivit billigare nu och med tanke på att han nog inte vill sitta i en frysbox hela denna säsong borde han vara medgörlig även när de personliga villkoren förhandlas fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.