Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rudolfsson till Landskrona

Martin Rudolfsson, högerbacken från Lunds BK, som var i Örebro och tränade med A-truppen i november, har skrivit ett tvåårskontrakt med Landskrona BoIS. Det skriver Fotbolltransfers.com, att Landskrona har skrivit på sin hemsida. Egentligen var det enligt ÖSK meningen, att Rudolfsson skulle ha återkommit i januari för ytterligare träningspass med truppen. Men därav blev intet. Om det var så att det var ÖSK eller Rudolfsson som ångrade sig har inte framgått. Det kanske var ÖSK eftersom behovet av ytterligare en högerback utöver Anttonen, Haginge och Wirtanen inte är så stort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.