Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21 spelar i morgon

Det blev ingen årsdebut för ÖSKs A-trupp idag på grund av vinterförhållanden i Degerfors. Men i Örebro är det närmare till våren och U21-truppen gör sin årsdebut i morgon på Behrn Arena. För motståndet i matchen som börjar kl. 13:00 står div 1-laget Karlstad BK.

ÖSK har nu lagt ut en del information kring U21-truppen på sin hemsida. Den består i dagsläget av 14 spelare, även om jag tror att alla ännu inte slutgiltigt bestämt sig för om de skall spela för ÖSK eller för något annat lag.

På hemsida finns även ett matchprogram inlagt, som i dagsläget innehåller tre träningsmatcher, samt seriematcherna i U21-allsvenskan. Utöver Karlstad BK i morgon kommer laget att möta Tibro AIK nästa söndag (5.2) samt nybildade Lidköpings FK (div 3) den 18 mars. (Lidköpings FK är resultatet av en sammanslagning av IF Heimer och Lidköpings IF). Förhoppningsvis tillkommer det fler träningsmatcher senare. Jag antar att man ännu inte hunnit så långt i sin planering, men de här spelarna behöver match varje vecka för att utvecklas.

Tillägg: ÖSK skriver nu på sin hemsida, att man kommer att utnyttja matchen mot Karlstad BK i morgon till att ge lite speltid för spelarna från A-truppen. Tanken är att det kommer att vara spelare från A-truppen som spelar första halvlek. I den andra halvleken  låter man så en del spelare från U21-truppen vara med också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.