Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK tiger om Grahn

Kristianstadsbladet har varit i kontakt med Lennart Sjögren för att försöka få någonting ur honom beträffande ÖSKs eventuella planer för Tobias Grahns nästa karriärsteg. Ett utmärkt exempel på vad ”Mission impossible” betyder i praktiken. Lennart säger givetvis inte ett smack som kan ge en hint om hur planerna för ÖSKs mittfält ser ut.  Förutom att man siktar på att ta in en mittfältare med hög kompetens oberoende av vad som händer med Gerzic. Men det visste vi ju förut.

1 kommentar – kommentera

Anonym

Tobias Grahn är välkommen att spela i ÖSK. Hoppas att Nordin Gerzic stannar och inser att ÖSK kommer vara det klart bättre laget än IFK Göteborg under 2012.
SM-Guld för ÖSK ? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.