Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

För låga bud på Bamberg

Fotbolltransfers.com rapporterar, att flera bud på Daniel Bamberg kommit från svenska klubbar. FK Haugesund, spelarens nuvarande klubb, tycker dock att biden är för låga och vill inte gå vidare. Eftersom det är flera om budet så kan Haugesund givetvis inte säga annat än att buden är för låga. Om inte annat för att i budkonkurrensens namn pressa upp priset ytterligare.

Lennart Sjögren har kontaktats för en kommentar, vilket givetvis var lika dödfött nu som eljest. Lennart kommenterar inte eventuellt pågående spelaraffärer. Så om ÖSK verkligen är med bland de som bjudit för lågt får vi kanske aldrig veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.