Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mjällby vill inte ha Osiako

Kristianstadsbladet, som även har västra Blekinge i sitt övervakningsområde, följer Mjällby AIF som om de vore från Kristianstad. Idag skriver tidningen, att Patrick Osiako sitter hemma i Sölvesborg utan att ha fått ett enda kontraktsförslag att fundera över. Vad värre är – Mjällbys styrelse skall enligt tidningen ha lått klubbens sportsliga ledningen förstå, att de inte ser kenyanen som en framtida spelare i blekingeklubben.

Det ryktades ju en del om ÖSK och Osiako så långt tillbaka som i mitten av oktober, men sedan dess har det varit tyst beträffande ett eventuellt intresse från ÖSKs sida. Med tanke på vad tidningen skriver, verkar det inte som om det skulle ha funnits något egentligt intresse från ÖSKs sida. Hade det gjort det hade spelaren säkerligen redan varit svartvit med tanke på att det inte verkar finnas någon annan klubb som anmält intresse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.