Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inga förfrågningar om Chanko

Det tycks vara ungefär som jag trodde, när hans namn dök upp, beträffande det påstådda plötsligt uppflammande intresset för ”Lolo” Chanko. Det verkar mest av allt handla om en rådgivare (som dessutom råkar vara hans bror), som försöker placera en spelare ”ingen vill ha”. Ålborgs sportdirektör säger till nätsidan Nordjyske.dk, att han inte känner till något intresse för mittfältaren.

Tidningen Extrabladet konstaterar, att Ålborg nog gärna skulle vilja bli av med Chanko. Han är nämligen den i truppen  som har den högsta lönen. Men som alltså inte fått speciellt mycket speltid denna säsong.

I den danska ligan som väl är halvvägs nu (18 omgångar), har han inte spelats i någon startelva, utan bara fått komma som avbytare. Detta har skett vid sex tillfällen och hans sammanlagda speltid på  18 matcher är 90 minuter. (Ok, han kan ha varit skadad)

På det hela taget verkar han väl inte så där värst het för tillfället.

1 kommentar – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.