Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nytt rykte: Chanko

Fotbollskanalen/TV4 försöker föra in Louay Chanko som ett tänkbart nyförvärv för ÖSK antalsmässigt underbemannade mittfält. ÖSK framställs som en sen nykomling i försöken att fånga in spelaren som danska Ålborg vill bli av med. Enligt siten så finns det intresse för spelaren från Syrianska, en norsk klubb och ett engelskt andranivålag. Och nu alltså kanske möjligen från ÖSK också. För mig låter det väl mest som om läckaget kommer från en agent som försöker prata upp intresset för en spelare, som ingen verkar vilja ha.

Lennart Sjögren, som kontaktats, konstaterar artigt att han vet vem Chanko är, men väljer som vanligt att inte kommentera saken utöver det. Jo, det undslipper honom, att han tycker att Chanko kommer bäst till sin rätt som defensiv mittfältare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.