Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inget kontrakt för Greenfield

NA skriver nu på söndagskvällen, att ÖSK inte kommer att ge den unge provtränande amerikanen Shaun Greenfield något kontraktsförslag.
– Det är en ung och intressant spelare, men vi väljer att inte gå vidare med honom i det här läget. Vi känner att han har en bit kvar, men kommer att fortsätta följa honom, säger sportchefen Lennart Sjögren till tidningen.

Greenfields besök blev ju rätt kort trots att ÖSK öppnat för att han skulle kunna bli kvar här några veckor, så det beskedet kom inte så överraskande.

Beträffande Mattias Bulun har man dock ännu inte tagit något beslut. Han får därför fortsätta provträningarna ytterligare en vecka. Därmed lutar det väl åt att han kanske kan få lite speltid mot Degerfors.
– Han har spelat på en bra nivå, och finns här i stan just nu. Vi tycker att det är värt att prova honom, säger Lennart Sjögren.

Eftersom man låtit både Mohammed Saeid och Mattias Bulun förlänga sina träningsperioder kan man väl anta, att ÖSK skulle kunna tänka sig att ta in någon av dem som uppbackning för mittfältet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.