Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förmiddagsträning den 20 januari

Bloggen skickade iväg sin fotograf till dagens träning för att se om det fanns några nya ansikten att fånga. Det gjorde det. Här en ögonblicksbild från dagens övningar med den offensiva delen av gänget. Se också kommentaren med synpunkter på de olika spelarnas insatser.

Från vänster kan man här se Mattias Bulun, Mohammed Saeid, Armend Alimi, Peter Samuelsson, Valdet Rama, Nordin gerzic och Sixten Boström. (Klicka på bilden så blir den större).

Mattias Bulun, som oanmäld tycks ha tränat under veckan, spelade under förra säsongen med div 1-laget Syrianska IF Kerburan. Han har under sin karriär varit runt en del och bland annat spelat för Assyriska FC, Ljungskile SK och Qviding FIF. Han har också gjort ett mycket kort gästspel (1 dag) hos Orduspor i den turkiska andradivisionen. Hans fotbolls-CV ser ju inte så imponerande ut, men det lär vara en duktig fotbollsspelare.

Svartvitt: Bulun tränar med ÖSK

Trots en hel del rykten är Nordin Gerzic fortfarande kvar i stan.

 

Mohammed Saeid gör en bra provträning och lär få speltid mot Degerfors om en vecka.

 

Målvaktsrygg

 

1 kommentar – kommentera

Oskar IG

Även jag var nere på träningen. Stod och funderade på vem den okände spelare var och intressant att få reda på att det var Bulun även om han inte gjorde något intryck på mig.  Armend Alimi var likaså han ganska intetsägande. De gjorde inte bort sig men såg inte heller särskilt intressanta ut i de övningar jag såg. Jag håller helt klart med om att Mohammed Saied imponerar. Han tar till sig instruktioner och utför sin uppgift bra. Det var lite som att se Berger på träningarna i våras tycker jag.

Josef tar sin roll på väldigt  stort alvar och utför sina uppgifter väldigt bra. 
Valdet – slarvade med sina uppgifter. Många extra touchar, slarviga inlägg och allmänt intetsägande. Han visade inget av de kvaliteter som han tar fram vid match.
Astvald blandade och gav. Ibland stark, snabb och på rätt plats. Ibland helt osynlig. 
Yasin och Kushtrim tyckte jag var osynliga. 
Nordin snackade, peppade och retades så mycket med lagkamraterna även om han var väldigt slarvig i sina egna avslut. 
Samuelsson verkar vara en striker av gammalt slag. Är ofta där bollen hamnar. Många avslut och en magnet i huvudet. 
Tomer och Sankan gjorde väl det de skulle. I en övning utan försvarare där utespelarna slarvar mycket med inlägg och avslut är det svårt att bedöma dom. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.