Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bamberg vill till ÖSK

NA har talat med Daniel Bamberg, som säger att han gärna flyttar till Örebro. Mest av allt vill han dock förmodligen komma bort från Haugesund. Hans tidigare klubb IFK Norrköping borde ha varit det mest naturliga resmålet, men de har väl inte råd efter att just ha gjort klart med hemvändande Andreas Johansson.

Bamberg tror sig veta, att ÖSK börjat tala med Haugesund om en flytt till Närke, något som dock spelaren agent John Tornberg förnekar.

Bloggen är tveksam till om hur mycket substans det finns bakom det här ryktet. Brassen, som gjorde ett mycket bra förstaår i sin nya klubb,  har två år kvar på sitt kontrakt med Haugesund och lär därför inte släppas billigt. Jag tror knappast att ÖSK är villiga att lägga några större summor på att köpa loss den 27-årige mittfältaren. Dels så spelar Bamberg företrädesvis på kanten och kantspelare har ÖSK ett överflöd av. Dels är som sagt risken stor att hans pris ligger för högt för ÖSK som har många luckor att besätta i sin laguppställning.

Det är dock en riktigt duktig fotbollsspelare, så om villkoren känns attraktiva kanske ÖSK ändå gör slag i saken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.