Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

O-T: Värre än ÖSK

Det här har ingenting alls med ÖSK att göra, mer än att det kanske kan vara en liten tröst för de som tycker att det verkar rörigt i sportklubben just nu. Men det skulle kunna vara värre. Värst är det nog för närvarande för den schweiziska klubben Neuchatel Xamax. De har just blivit utsparkade från högstaligan på grund av att de misstänks för att ha förfalskat den bankgaranti, som varje klubb måste lämna. Klubben ägs sedan maj förra året av en tjetjensk affärsman vid namn Bulat Chagaev. The Guardian som gillar, att berätta lite udda historier från fotbollsvärlden beskriver hans sju månader i klubben på följande sätt:

Chagaev bought the club in May last year, saying he wanted to take Xamax into the Champions League. Since then, he has sacked four coaches, faced a boycott by fans and dismissed several players. He also sacked the entire administrative staff, leaving the club unable to print tickets for the opening game of the season, and parted company with all of the club’s sponsors. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.