Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Knappast någon Paulinho i år

 

Paulinho – strulgrubbe eller olycksfågel. ÖSKs brasse kan inte komma tillbaka och ÖSK verkar inte räkna med honom inför den kommande säsongen.


NA skriver idag
, att ÖSK nu äntligen har varit i kontakt med Paulinho. Av de diskussioner som förts verkar ÖSK ha insett, att man inte kommer att se något mer av brassen på grund av dennes besvärliga familjesituation.

Lennart Sjögren säger, att han nu kommer att redogöra för läget för styrelsen där man skall kunna ta ett beslut på hur man skall gå vidare. Det verkar således som om han själv inte ser att fortsatta diskussioner kommer att leda någon vart och därför behöver ett beslut på att avsluta försöken att få hit spelaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.