Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Santos till Djurgården

Ricardo Santos, som listades som en tänkbar ÖSK-värvning den 17 oktober och sedan med rätt stor sannolikhet kunde avföras från listan den 18 samma månad, har skrivit kontrakt med Djurgården. Stockholmarna verkar dock inte helt säkra på sin sak och har bara givit anfallaren ett ettårskontrakt, visserligen med en option på ytterligare ett år. Det där med optioner skall man dock ta med en nypa salt om man inte vet vem som har optionen (klubb, spelare eller båda optioner) samt om den är tvingande eller ej.

Detta meddelas enbart som en vad-hände-sedan notis för Santos del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.