Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alimi ingen videovärvning

I dagens papperstidning kan man läsa lite mer om bakgrunden till att ÖSK tar hit Armend Alimi för provträning. Genom Albert Bunjaki skall ÖSK ha fått en kontakt i Kroatien och det var via denna person som ÖSK fick ett tips om Alimi. Det här skall ha skett redan för ett halvår sedan och ÖSK påstås ha följt spelaren sedan dess.

Jag antar, att det – om ovanstående stämmer – kom som en positiv överraskning för ÖSK, när spelaren plötsligt stod utan kontrakt och blev tillgänglig för en övergång utan att några förhandlingar behövdes med Iskra 1961.

Alimis etnicitet är albansk, även om han kommer från och har representerat Makedonien i fotboll. Eftersom ÖSK redan har tre spelare i truppen samt en tränare med en likartad bakgrund är det möjligt, att det kan bli lättare för Alimi att anpassa sig till förhållandena i Örebro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.