Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Torlak-bud förkastat

NA har varit i kontakt med FK Sarajevo för att försöka utröna om det ligger någon sanning i ryktet om ett intresse från ÖSK  för klubbens lagkapten och mittback Sedin Torlak. Ett intresse från en svensk klubb finns det av allt att döma, eftersom man från Sarajevo säger, att man fått ett sådant bud som man dock tackat nej till. Enligt bosnierna var de ekonomiska villkoren inte tillräckligt bra, varken för klubb eller spelare. Om det var ÖSK eller någon annan svensk klubb som bjöd vill man dock inte kommentera från bosniskt håll.

Klubben säger dessutom, förmodligen för att hetsa fram ett beslut, att man satt 20 januari som en sorts dead-line för en affär. Motiveringen är att efter detta datum kommer klubben att dra igång sina förberedelser för återstarten av ligan. Då vill man vet vilka som ingår i truppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.