Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Staaf till Ängelholm

Robin Staaf återvänder till Skåne efter tre och ett halvt år i Örebro.

Helsingborgs Dagblad skriver, att Robin Staaf nu är på plats, då Ängelholms FF idag drar igång sin försäsongträning. Allt är tydligen inte påskrivet och klart, men parterna verkar inte se det som ett hinder.

Robin tillhörde det triumvirat som anslöt under sommaren 2008 och vars inträde i laget nog räddade kvar ÖSK i allsvenskan. (De andra två var John Alvbåge och Kim Olsen). Under sitt första år fick han smeknamnet Målgöra´n av John tack vare sin förmåga att dyka upp då det vankades målchanser. Tyvärr drabbades han av flera efterhängsna skador, vilket gjorde att speltiden under hans tre och ett halvt år hos ÖSK blev begränsad. Dessutom har jag en känsla av att hans egenskaper inte riktigt passade in i Sixtens spelidé.

Robin skall ha all kredit för sitt goda humör, för att han aldrig gnällde trots att det inte blev så mycket spel och för att han alltid gjorde sitt bästa de gånger han fick speltid. Dessutom gjorde han några viktiga mål. Lycka till hemma i Skåne, önskar Eyravallsbloggen.

Helsingborgs Dagblad: Magen fick Staaf att välja ÄFF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.