Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jelecak klar för Syrianska

Fedja har varit med länge och spelat för ÖSK Ungdom. Här är en bild från 2007 när laget var på Örsholmen i Karlstad för att möta FBK Karlstad. ÖSK vann den matchen med 3-1 efter mål av Fedja, Sebastian Nylén och ett självmål. På bilden ses från vänster Bernhard Nilsson som tränade laget det året, Bert Dimberg, Fedja samt Tobias Johansson som möjligen kan ha varit inblandad i självmålet.

Så skriver NA i en länkrubrik och jag trodde då att storebror Mirza skrivit på för FC Syrianska. Han har ju flyttat till Stockholm från Borlänge och lär vara på jakt efter en ny klubb att representera.

Men så var det inte. Det är i stället Fedja som nu bestämt sig för att följa Håkan Juhlin till örebrosyrianerna för att vara med och försöka ta upp dem till div 2. Med den mångsidige Fedja i laget lär väl de chanserna förbättras. Jag hade trott att det skulle bli Sköllersta som ny klubbadress för hans del eftersom han spelat en del futsal med dem, men det räckte tydligen inte för att locka över honom.

Bloggen önskar Fedja lycka till på den nya klubbadressen.

Örebro Syrianska: Jelecak klar för Örebro Syrianska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *