Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Wikström i limbo

Elfsborgs frysboxplacerade mittback dök för ungefär en månad upp som en tänkbar mittbackskandidat för ÖSK. Konkurrens ansågs i första hand komma från IFK Norrköping till vilka han var utlånad under säsongen 2011. Sedan dess har ryktena tystnat och för Wikström verkar inte mycket ha hänt mer än att nu är det åter Elfsborg som han tränar med och som betalar hans lön.

Till fotbolltransfers.com säger han, att han fick ett konkret kontraktsförslag kring årsskiftet, men han verkar inte tycka att det är tillräckligt bra för att han skall acceptera det. Beträffande IFK Norrköping säger han att de vet var de har varandra utan att gå närmare in på några detaljer. Det kan ju vara IFK som gett kontraktsförslaget (för annars skulle han väl inte veta var han har dem).

Hur som helst verkar han vänta på att ett tillräckligt bra förslag skall dyka upp. Dessutom sitter han i alla fall pengamässigt inte i sjön eftersom han har kontrakt ett år till med Elfsborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.