Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Torlak – nytt ÖSK-mål?

 

Sedin Torlak. (Foto: FK Sarajevo)

FotbollDirekts Sarp Yesil skriver i kväll, att högst på ÖSKs lista över önskade mittbacksnamn så står det för tillfället Sedin Torlak. Mittbacken som också är lagkapten för FK Sarajevo imponerade då hans klubb mötte ÖSK i den gångna sommarens spel i Europe League.

Från FK Sarajevos sida bekräftar man svenskt intresse, men det finns tydligen även propåer från Ukraina och Turkiet. Lennart Sjögren säger som vanligt, att det är en duktig spelare, men vill i övrigt inte kommentera.

Wikipedia: Sedin Torlak

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.