Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Dags för Bamberg(sryktet) igen

Ett namn som ofta dyker upp under Silly Season är Daniel Bambergs. Den duktige brasilianske mittfältaren som i Sverige representerat IFK Norrköping ville förra året inte förlänga sitt kontrakt med IFK utan hoppades kunna byta upp sig till något bättre som Bosmanspelare. Det gick dock inte som han tänkt sig utan han hamnade till slut i Haugesund. Där har han av allt att döma gjort mycket bra ifrån sig, men vill ändå lämna på grund av att han inte tycker om att flyga. Ett problem i Norge, eftersom lagen i Tippeligan måste flyga en hel del när de skall möta sina konkurrenter i det långsmala landet. Dessutom verkar han inte vara så förtjust i vädret. I Haugesund regnar det väl en hel del, skulle jag kunna tänka mig.

Idag tar Svartvitt upp Bambergstråden igen – oklar dock om det ligger annat än önsketänkande bakom artikeln. Bamberg med ett år kvar på sitt kontrakt lär kosta en hel del att lösa och ÖSK lär inte bli den enda intressenten om brassen kan tänka sig att återvända till Sverige.

Haugesund Avis: Leter etter ny klubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.