Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Paulinho: Kontakt etablerad

Aftonbladet skriver idag, att de haft epostkontakt med Paulinho, som bekräftar att han inte vill tillbaka till Sverige. Orsaken till detta är hans besvärliga familjeförhållanden och inte otrivsel som NA tidigare hävdat. Enligt Sportbladet så diskuterar han nu med ÖSK hur man skall kunna avsluta hans kontrakt ett år i förtid.

För ÖSKs del är säkert det bästa att komma fram till en så snabb lösning som möjligt i denna fråga. På så sätt får man mer tid på sig att få fram en ersättare. Dessutom lär väl en hel del löneutrymme frigöras om Paulinho lämnar truppen.

NA har tidigare när de skrivit om frånvaron hävdat, att det var otrivsel samt (en smula förvånande) det faktum att Brunet Hay inte fick ett förlängt kontrakt, som skulle vara orsaken till att han inte vill komma tillbaka.

Det kan givetvis även vara så, att Paulinho anför familjeskäl som anledning till att han vill bryta kontraktet trots att det egentligen handlar om otrivsel. Genom att anföra det skälet borde det nämligen vara enklare att komma överens med ÖSK om att han får sluta i förtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.