Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Paulinho: Indirekt kontakt

ÖSK har nu nästan lyckats med konststycket att komma i kontakt med Paulinho. Man har enligt NA nu kontakt med en person som har kontakt med Paulinho. Genom denne hoppas man få till stånd en dialog med Paulinho om hur hans fortsatta liv som fotbollsspelare skall gestalta sig.

Enligt tidningen skall en tolk lösa röran kring Paulinho. Jag tror, att man på NA inte riktigt har klart för sig vad en tolk sysslar med. De enda som kan klara ut den nuvarande situationen är ÖSK resp. Paulinho. En tolk fungerar som översättare – inget annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.