Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Åtvidaberg håller i Eriksson

Eftersom det tidigare ryktats om att ÖSK skulle vara intresserade av Åtvidabergs anfallare och poänggörare Magnus Eriksson kan det vara värt att notera, att ÅFF håller emot när budgivarna kommer. Linköpingstidningen Östgötacorrespondenten rapporterar på sin nätsida, att norska Haugesund höjt sitt bud till närmare 2 mkr, men att Åtvidaberg tackat nej till det förhöjda budet.

Nu tror jag iofs. inte att ÖSK varit med i någon budgivning eller diskussioner med ÅFF om spelaren. Han verkar inte passa någon av de spelarroller ÖSK i första hand är ute efter. Att Sportklubben skulle betala så mycket som 2 mkr för en spelare som ännu inte etablerat sig som målskytt i allsvenskan ser jag som mycket osannolikt, så ryktet om att han skulle vara på väg till Örebro kan nog dödförklaras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.