Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skadeläget mm

Det var ju en del ÖSKare och tittade på futsalfinalerna idag, så jag passade på att förhöra mig om skadeläget i truppen för de fd. (?) långtidsskadade. Det finns inte så mycket nytt och dessutom positivt att berätta, verkar det som.

Patrik Anttonen har just gjort sig av med kryckorna efter sin operation och det är för tidigt att säga hur det har gått. Han skall väl först rehabträna och sedan får man se hur det känns när träningen blir mera matchlik.

Vad gäller Andreas Haddad har han ännu inte börjat träna med truppen. Han lär ha fortsätta känningar av vad det nu kan vara. Inte återställd alltså, verkar det som.

Av de två provspelarna som är aktuella för tillfället tyckte min ”källa”, att Mohammed Saeid ser bra ut. Löpvillig, passningssäker och tvåfotad – påminner en del om Bedoya, tyckte han. Det är bara fysiken som skulle behöva byggas upp. Däremot var han mer tveksam till Shaun Greenfield. Denne har inte direkt övertygat än – möjligen beroende på att hans fysiska form för tillfället inte är så bra.

Beträffande försäongens träningstider (som ÖSK inte fått upp på hemsidan än), så tränar man nu för- och eftermiddagspass måndag, tisdag, torsdag och fredag. Träningarna börjar 09:30 och 14:30. Dessutom kör man ett lördagspass kl. 10:00 (tror jag han sade).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.