Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Oklart läge för Grahn och Osiako

Det verkar inte bara vara ÖSK som har problem med att besätta mittfältspositionerna i år. Även Mjällby brottas av allt att döma med detta, eftersom det visar sig att klubben förmodligen kommer att tappa både Tobias Grahn och Patrick Osiako. Båda spelarna är i dagsläget kontraktslösa och har bland annat därför förekommit i spekulationerna kring hur ÖSK kommer att lösa sina mittfältsvakanser.

Kristianstadsbladet har kollat läget beträffande de båda spelarna och funnit, att klubben nog vill behålla Grahn, men att man inte anser sig kunna möta dennes nuvarande lönekrav.
– Jag och Mjällby står vid ett vägskäl, säger Tobias Grahn om de kyliga förhandlingarna. Från Mjällbys sida förväntar man sig att Grahns eventuella fortsättning i Mjällby kommer att kunna avgöras under den kommande veckan.

Beträffande Patrick Osiako verkar det inte ens finnas speciellt stort intresse hos Mjällby för en fortsättning. Osiako har ju med rätt eller orätt skaffat sig ett rykte som en strulpelle. Eftersom han dessutom inte varit helt ordinarie under den senaste säsongen anser man tydligen från Mjällbys sida, att man kan undvara honom. Osiako har återvänt till Sölvesborg efter sin semester, men klubben säger sig inte ha haft någon kontakt med honom, vilket säger en hel del om situationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.