Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-DM: Finaldags

I morgon söndag spelar dam- och herrseniorer semifinaler och finaler i futsal-DM. Övriga klasser, som redan klarat av sina semifinaler, har bara finalmatchen kvar. Det blir gott om svartvita lag i aktion. I tre av de fyra ungdomsklasserna har ÖSK lag på plats för att kämpa om DM-utmärkelsen och en plats på vägen mot ett eventuellt SM-tecken. (Fast dit är nog vägen väldigt lång). Dessutom gick ju ÖSK Söder Dam vidare idag efter ett visst besvär.

För ÖSKs pojklag i P15 och P17  ger matcherna även en möjlighet till revansch för förlusterna i Dag-DM, eftersom det blir samma lag som möts igen. Tjejerna i F15 har ingen revanch att utfordra – de har redan vunnit ett DM den här säsongen. ÖSK Söder damer tog sig vidare till semifinalen med en  viss möda och kan nog se fram emot en tuff match mot Frövi.

Matchprogram för finaldagen.
10:00. Seniorer Dam: IFK Kumla – Öfvre Adolfsberg
11:00. Seniorer Dam: ÖSK Söder – Frövi IK

12:00. Seniorer Herr: Rynninge IK – Ervalla SK
13:00. Seniorer Herr: IK Sturehov – Laxå IF

14:00. D15: ÖSK Söder – Finnerödja IF
15:00. P15: ÖSK – BK Forward

16:00. F17: KIF Örebro DFF – IF Eker
17:00. H17: ÖSK – Karlslunds IF

18:00. Seniorer Dam: Final
19:00. Seniorer Herr: Final

Bloggen tycker efter att ha sett en del matcher, men inte alla, att F15-laget känns som klara favoriter att ta ett DM-tecken till. I pojkklasserna är det nog hugget som stucket mellan ÖSK och deras motståndare. H15 bör ha större chanser än H17 att gå hela vägen. Söders damer bör gå till final, men där blir nog IFK Kumla för svåra. Men jag har gärna fel på den punkten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *