Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Saknad brasse

Den svenska försäsongsträningen är ingenting som brukar locka brasilianska fotbollsspelare. Så på sätt och vis var det därför kanske ingen överraskning att ÖSKs Paulinho de Oliveira saknades, då A-truppen idag drog igång förberedelserna för 2012 års seriespel. Oroande är det dock att det inte verkar som om man från ÖSKs sida lyckats komma i kontakt med sin anfallare sedan han lämnade för en förlängd vintersemester efter det att fjolårets allsvenska avslutats. Paulinho anlände för övrigt sent även förra året och risken är nog stor att det blir ytterligare strul i år.

NA: ÖSK-stjärnan spårlöst borta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.