Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Markus G lämnar HBK

120103.
Som Eyravallsbloggen redan kunde rapportera i november har Markus Gustafson sökt sig tillbaka till Trängen för att eventuellt återuppta sin avbrutna karriär hos BK Forward. Nu har även lokaltidningen fått upp ögonen för detta faktum och skriver att han tränat med  klubben samt att en övergång kan vara nära förestående.

111120.
Hallands Nyheter skriver
, att Markus Gustafson får lov att lämna nedflyttade Halmstads BK efter det att hans kontrakt gått ut. Det här är väl på sätt och vis av marginellt intersse för en ÖSK-blogg, men kan ändå vara värt att noteras. Markus var nämligen föremål för en budkamp mellan ÖSK och HBK, när mittbacken lämnade Forward för tre år sedan. Enligt uppgift till bloggen föll valet på HBK därför att han då ville vara säker på att komma till en allsvensk klubb. (Det var före ÖSKs bortaseger mot Elfsborg)

Allsvensk eller ej – det har inte blivit mycket speltid för Markus i Halmstad. Sju matcher från start under tre år är inte någon vidare statistik, även om sex av dessa kom i år. Visserligen var konkurrensen tidvis hård om HBKs mittbacksplatser, men ändå.

Enligt tidningen har han redan lämnat Halmstad och tränar nu med Forward igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.