Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsalresultat

ÖSK Ungdom (Ekäng) har haft en del lag i gång i två olika futsalcupen idag. Både P95 och P97 skall spela DM-semifinaler på torsdag så det passade säkert bra med lite formskärpning på måndagen.

De äldre pojkarna var i Motala för Östgöta Innefotbollcup. Häromdagen vann ÖSKarna juniorcupen i den här tävlingen och idag sände man ner ett lag för att vara med i seniorcupen. Jag tror att man var mycket nöjda med resultaten. Med två vinster, en knapp förlust mot specialistklubben Spartak Örebro Futsal Club och en lite större förlust mot Aneby lyckades laget undvika att gå vidare i turneringen, men hade ändå några bra resultat med sig hem. Lyckades, därför att turneringen fortsätter på torsdag för seniorernas del och då spelar ÖSKarna sin DM-match. Så nu slipper man fundera på hur man skall klara av att vara i Mellringe och i Motala mer eller mindre samtidigt.

ÖSKs blivande 15-åringar var i Laxå och spelade nyårscup. ÖSK hade tre lag på plats men inget av dem gick vidare till semifinalerna. Möjligen kan det ha varit så att man den här gången satsade på jämna lag efter att ha toppat (relativt sett – lag 2 vann ju) i Örebrocupen. Notabelt vara att det blev förlust mot Laxå IF, som är torsdagsmotståndaren för 97-orna.  Men jag tror som sagt inte att ÖSK spelade sitt absolut bästa lag i den här turneringen.

I finalen besegrade Karlslund arrangörsklubben Laxå med 5-4 efter straffar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *