Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebrocupen futsal 2011 – Dag 2

Idag var det flicklagens dag i Örebrocupen, då gruppspelet i de tre flickklasserna avgjordes. För ÖSKs del tror jag att man var rätt nöjda med resultaten, eftersom man fick med ett lag till slutspelet i samtliga tre klasser. Slutspelat är det dock redan för tjejerna i klass F96/97 som besegrades i en kvartsfinal av Rynninge IK. Det var ÖSK lag 2 som gick till kvarten vilket förmodligen tyder på, att man valt att inte toppa lagen utan att spela med två jämnstarka lag. Dessutom har jag en känsla av att laget huvudsakligen (eller kanske enbart) består av 97-or.

I de övriga två klasserna F98/99 resp. F00/01 går slutspelslagen direkt till semifinalerna som spelas på fredag.

I morgon spelar de yngsta pojkarna i klasserna P00 och P01 sina gruppspel med 4 ÖSK-lag i P00 och 2 i P01. I de här åldrarna handlar det nog mest om att ha kul och inte så mycket om resultaten, så bloggen planerar inga besök på någon av de tre matcharenorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.