Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebrocupen futsal 2011 – Dag 1

Örebrocupens inomhusturnering började idag med spel i Idrottshuset samt Mellringe- och Lillåhallarna. Det var klasserna P98 och P99 som var först ut och idag spelade sina gruppspel. Av ÖSK-lagen gick P98 lag1 obesegrade genom gruppspelet och i kvartsfinalen besegrades Karlslund Röd med knappa 1-0. Laget är alltså vidare till semifinal, där man på fredag kommer att få möta BK Forward Gul.

Bloggens utsände besökte på eftermiddagen Lillåhallen och såg ÖSK P98 lag 1 och 2 i några matcher. Killarna i lag 1 såg  välorganiserade ut och spelade bra futsal. De bör nog kunna vara med och utmana om i alla fall en finalplats. Lag 2 spelade också bitvis rätt bra, men hade inte riktigt målfabrikationen på sin sida, så för dem blev det lite oturligt bara gruppspel.

I P99 verkar ÖSK-lagen inte ha haft några större framgångar och inget av de tre lagen tog sig till slutspelet.

I morgon onsdag är det tjejernas dag, då alla flickklasserna spelar sina gruppspelsmatcher. En hel del förhoppningar i det svarvtvita lägret knyts  nog till flickorna i klass F96/97, som tidigare i höst gick igenom distriktets DM-gruppspel utan poängförlust.

NA: Jultraditionen du inte får glömma – Örebrocupen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *